Onze visie

Wij zien zwangerschap en bevalling als een natuurlijk en gezond proces. We willen zwangere vrouwen het vertrouwen in hun eigen lichaam geven en onnodig medisch handelen voorkomen. Daarbij staat veiligheid voor moeder en kind voorop.

Onze diensten

Wij begeleiden de zwangerschap, de bevalling en het kraambed. We controleren tijdens de zwangerschap o.a. de bloeddruk, de groei en de ligging van de baby. De frequentie van de controles neemt toe naarmate de zwangerschap vordert, van om de 4 weken in het begin tot elke week aan het eind. We streven ernaar dat je alle verloskundigen hebt gezien tijdens het spreekuur. We begeleiden de bevalling, thuis of in het ziekenhuis. Na de geboorte van het kindje komen wij nog meerdere keren bij je thuis voor de controles, eventuele adviezen en begeleiding o.a. bij borstvoeding. Ongeveer 6 weken na de bevalling zien we je graag nog een keer terug op de praktijk voor de nacontrole.

De verloskundigen van de praktijk zijn aangesloten bij de KNOV en staan ingeschreven in het kwaliteitsregister voor verloskundigen.

De echoscopisten van de praktijk zijn aangesloten bij de KNOV en BEN en staan ingeschreven in het kwaliteitsregister voor echoscopisten.


 • Voor de bevalling of bij dringende vragen bellen naar:

  06 – 51 09 73 13


  Bij geen gehoor:

  058 – 286 66 66


 • Volg ons
 • Deskundige en betrouwbare informatie voor jouw zwangerschap en bevalling
 • Evenementen
  Geen evenementen gevonden!