Spreekuurtijden

Op de volgende dagen hebben wij spreekuur volgens afspraak:

  • Maandag     9.00 – 17.00 uur
  • Dinsdag       9.00 – 17.00 uur
  • Woensdag   9.00 – 17.00 uur
  • Donderdag  9.00 – 17.00 uur

Eén keer per week is er (op wisselende dagen) een avondspreekuur van 18.00-20.00 uur.

Inloopspreekuur

Elke dinsdagmiddag vanaf 16.30 uur is er een half uur inloopspreekuur om hartje te luisteren. Je kunt dan, vanaf een zwangerschapsduur van 14 weken, zonder afspraak langs komen.

Onze visie

Wij zien zwangerschap en bevalling als een natuurlijk en gezond proces. We willen zwangere vrouwen het vertrouwen in hun eigen lichaam geven en onnodig medisch handelen voorkomen. Daarbij staat veiligheid voor moeder en kind voorop.

Onze diensten

Wij begeleiden de zwangerschap, de bevalling en het kraambed. We controleren tijdens de zwangerschap o.a. de bloeddruk, de groei en de ligging van de baby. De frequentie van de controles neemt toe naarmate de zwangerschap vordert, van om de 4 weken in het begin tot elke week aan het eind. We streven ernaar dat je alle verloskundigen hebt gezien tijdens het spreekuur. We begeleiden de bevalling, thuis of in het ziekenhuis. Na de geboorte van het kindje komen wij nog meerdere keren bij je thuis voor de controles, eventuele adviezen en begeleiding o.a. bij borstvoeding. Ongeveer 6 weken na de bevalling zien we je graag nog een keer terug op de praktijk voor de nacontrole.

Ook kun je bij ons terecht voor advies bij een kinderwens (preconceptieconsult) of juist voor anticonceptie (spiraalplaatsing). Wil je meer weten over spiraalplaatsing bij ons in de praktijk? Klik dan hier.

De verloskundigen van de praktijk zijn aangesloten bij de KNOV en staan ingeschreven in het kwaliteitsregister voor verloskundigen.

De echoscopisten van de praktijk zijn aangesloten bij de KNOV en BEN en staan ingeschreven in het kwaliteitsregister voor echoscopisten.

Wekelijks cliëntenoverleg

We hebben een wekelijks cliëntenoverleg. We bespreken dan alle bijzonderheden en nieuwe zwangeren. Op die manier is iedereen altijd op de hoogte van wat er speelt in je zwangerschap.