Ons team bestaat uit een hechte groep verloskundigen met verschillende achtergronden, specialisaties en interesses, bijvoorbeeld op het gebied van echoscopie, anticonceptie en Centering Pregnancy. We zijn actief in de regio en hebben allemaal naast ons werk in de praktijk ook andere taken ter bevordering van de kwaliteit van onze zorg. We vinden het belangrijk onze kennis up to date te houden en volgen jaarlijks diverse nascholingen. We staan ingeschreven in het kwaliteitsregister van de KNOV.

Wisselende diensten

We werken met wisselende diensten. Je kunt dus ieder van ons treffen bij je bevalling. Om er voor te zorgen dat je geen onbekend gezicht ziet als je gaat bevallen, proberen we de controles zo te plannen dat je met elke verloskundige kennis hebt gemaakt.

Onze assistente

Je zult ook onze assistente Véra regelmatig zien. Zij beantwoordt de telefoon, doet administratieve taken en plant de afspraken in.

Marije Feenstra

Verloskundige / Echoscopist

Hilda Krol

Verloskundige / Echoscopist / Gespecialiseerd in anticonceptie

Marij van Leeuwen

Verloskundige / Echoscopist

Eva Regnery

Verloskundige

Véra Ypma

Praktijkassistent

Mirte Broersma

Verloskundige

Rixt Oving

Verloskundige

Waarneming

In vakantieperiodes, tijdens verlof of ziekte kan het zijn dat we worden ondersteund door tijdelijke waarneemsters.

Opleiden van onze toekomstige collega’s

Wij zijn een stagebiedende praktijk voor studenten van de diverse verloskunde academies. We vinden het belangrijk bij te dragen aan een goede opleiding voor onze toekomstige collega’s. Dit betekent dat je tijdens de zwangerschapscontroles, tijdens de bevalling en bij de kraamvisites een student kunt treffen. De studenten werken altijd onder begeleiding van de verloskundigen en worden gecontroleerd. Mocht je bezwaren hebben tegen de aanwezigheid van een student dan kun je dit uiteraard bespreken.

Als er een student in de praktijk komt stagelopen, wordt dit aangekondigd op Facebook en Instagram.