Online zwangerschapscursussen

Ben je op zoek naar een zwangerschapscursus? Veel cursussen zijn nu ook online te volgen! We hebben er hier een paar voor je op een rij gezet.

 

ALGEMENE INFORMATIE OVER ZWANGERSCHAP EN GEBOORTE

Dubbel Zen

De online zwangerschapscursus door verloskundige Doete.
Beval met vertrouwen, ontspanning en met regie. Voor een goede start van jullie samen.

Dubbel Zen

Bevallingscursus online

Een uitgebreide online zwangerschapscursus die bestaat uit meer dan 40 onderwerpen ingedeeld in handige modules die je in 1 x kunt kijken of in gedeeltes.

Bevallingscursus online
English version:
English pregnancy course online

Zelfbewust Zwanger

Dit online video-programma biedt je een totaalpakket.
Wat komt er zoal kijken bij de zwangerschap, de bevalling en de kraamtijd? Welke keuzes heb ik te maken?

Hoe zorg ik goed voor mezelf? Hoe bespreek ik de dingen met mijn partner?

Zelfbewust Zwanger

GRATIS

Bevalwijzer

Deze Bevalwijzer online zwangerschapscursus zal je van A tot Z voorbereiden op de bevalling. We zullen alle informatie chronologisch uitleggen waarna je weet wat je te wachten staat! Je kunt deze cursus in je eigen tijd volgen. Het enige dat je nodig hebt is een internetverbinding!

Bevalwijzer

€ 89,00

Online Geboorte Academie

Deze cursus bestaat uit 7 modules. Per module zijn er verschillende videolessen en op het eind een aantal bonussen. Je krijgt direct toegang tot alle modules tot 8 weken na je uitgerekende datum. Je kan de video’s bekijken waar en wanneer je maar wilt en zo vaak als je wilt.

Online Geboorte Academie

€ 47,00 of € 97,00 afhankelijk van de gekozen opties

 

YOGA

Yoga Online

Beleef je zwangerschap bewust en bereid je goed voor op je bevalling met zwangerschapsyoga. Blijf fit tijdens en na de zwangerschap en ervaar ontspanning door middel van ademoefeningen, yogahoudingen en meditatie.

Yoga Online

€ 99,00

 

HYPNOBIRTHING

Liefdevolle Geboorte

Bereid je optimaal voor op de geboorte door te investeren in kennis/vaardigheden, prenataal ouderschap, ontspanningstechnieken en informatie over je keuzes en rechten.

Zwangerschapscursussen Liefdevolle Geboorte

Prijs afhankelijk van gekozen modules. GRATIS mini zwangerschapscursus, overige modules vanaf € 27,00.

Baby op Komst

Je kijkt uit naar je bevalling, maar vindt het wel spannend. Angst is een slechte raadgever, zorg dat de spanning niet de overhand krijgt. Hoe je dat doet? Je leert in deze cursus vertrouwen in en controle te krijgen over je bevalling door op de juiste manier om te gaan met ademhaling en diepe concentratie.

Het hoofdonderwerp is vertrouwen in hoe de geboorte gaat verlopen.

Baby op Komst

€ 74,95

 

BORSTVOEDING

Borstvoeding & Meer

Wil je straks je baby borstvoeding gaan geven? Zorg dan voor een goede voorbereiding. Met deze Masterclass borstvoeding vergroot je de kans van slagen en zullen jij en je kindje meer plezier beleven aan de borstvoedingsperiode.

Tijdens deze informatieve bijeenkomst leer je van alles over de werking van de borst, over het aanleggen, hoe je hongersignalen bij je kindje herkent en hoe je problemen kunt voorkomen en oplossen. Kortom: alle ins & outs in een compact tijdsbestek van 2 uur.

Borstvoeding en Meer

€ 25,00