Online zwangerschapscursussen

Ben je op zoek naar een zwangerschapscursus? Veel cursussen zijn nu ook online te volgen! We hebben er hier een paar voor je op een rij gezet.

 

ALGEMENE INFORMATIE OVER ZWANGERSCHAP EN GEBOORTE

De Earrebarre

Het is geweldig om deel uit te maken van het bijzondere proces van zwanger zijn en bevallen. Mijn doel is om elke cursist op een positieve, nuchtere en kwalitatieve wijze voor te bereiden op de bevalling.

Zwangerschapscursus de Earrebarre

€ 85,00

Baby & Co

Goed voorbereid op de bevalling en kraamtijd. Verschillende cursussen zijn nu ook online te volgen.

Zwangerschapscursussen Baby & Co

Prijs afhankelijk van de cursus

Samen Bevallen

De zwangerschapscursus Samen Bevallen biedt de mogelijkheid om jullie samen voor te bereiden op de geboorte van jullie kind. Informeer bij de cursuslocatie welke digitale mogelijkheden er zijn.

Samen Bevallen

Zelfbewust Zwanger

Dit online video-programma biedt je een totaalpakket.
Wat komt er zoal kijken bij de zwangerschap, de bevalling en de kraamtijd? Welke keuzes heb ik te maken?

Hoe zorg ik goed voor mezelf? Hoe bespreek ik de dingen met mijn partner?

Zelfbewust Zwanger

GRATIS

Bevalwijzer

Deze Bevalwijzer online zwangerschapscursus zal je van A tot Z voorbereiden op de bevalling. We zullen alle informatie chronologisch uitleggen waarna je weet wat je te wachten staat! Je kunt deze cursus in je eigen tijd volgen. Het enige dat je nodig hebt is een internetverbinding!

Bevalwijzer

€ 89,00

Online Geboorte Academie

Deze cursus bestaat uit 7 modules. Per module zijn er verschillende videolessen en op het eind een aantal bonussen. Je krijgt direct toegang tot alle modules tot 8 weken na je uitgerekende datum. Je kan de video’s bekijken waar en wanneer je maar wilt en zo vaak als je wilt.

Online Geboorte Academie

€ 47,00 of € 97,00 afhankelijk van de gekozen opties

Mindful Zwanger en Bevallen

Mindful Zwanger & Bevallen helpt je om rust te vinden in al deze onzekerheid. Om ontspannen te genieten van je zwangerschap. We hebben een unieke training samengesteld waarin we een complete zwangerschapscursus combineren met mindfulness technieken.

Mindful Zwanger en Bevallen

Tijdens de Corona-crisis € 49,97

 

SPORTIEVE ZWANGERSCHAPSCURSUS

Rond Geboorte

Elke cursus bestaat uit een informatief en actief gedeelte, waarbij op een positieve en nuchtere manier duidelijke, praktische informatie en begeleiding wordt gegeven.

Zwangerschapscursussen Rond Geboorte

Mom in Balance

Wist je dat sporten tijdens je zwangerschap niet alleen gezond is voor jou, maar ook voor je kindje in je buik? En dat je minder fysieke klachten ervaart en sneller herstelt van je bevalling als je een goede conditie hebt? Onze Zwanger Workouts helpen je hierbij en zijn geschikt voor alle zwangere vrouwen, ongeacht sportachtergrond of conditie.

Mom in Balance

Prijs afhankelijk van gekozen maandabonnement

 

YOGA

Club Yoga Leeuwarden

Je maakt in de les contact met jouw baby, we leren je ontspanningstechnieken en helpen je vertrouwen, je oefent ademhalingstechnieken voor tijdens de bevalling en ook houd je je lichaam soepel en sterk. Er is nu een pakket van meerdere online yogalessen voor zwangeren.

Er is een gratis ‘proefles’ te vinden via YouTube: Proefles Club Yoga Leeuwarden

Overige online lessen: eenmalig € 30,00

Yoga Online

Beleef je zwangerschap bewust en bereid je goed voor op je bevalling met zwangerschapsyoga. Blijf fit tijdens en na de zwangerschap en ervaar ontspanning door middel van ademoefeningen, yogahoudingen en meditatie.

Yoga Online

€ 99,00

 

HYPNOBIRTHING

Liefdevolle Geboorte

Bereid je optimaal voor op de geboorte door te investeren in kennis/vaardigheden, prenataal ouderschap, ontspanningstechnieken en informatie over je keuzes en rechten.

Zwangerschapscursussen Liefdevolle Geboorte

Prijs afhankelijk van gekozen modules. GRATIS mini zwangerschapscursus, overige modules vanaf € 27,00.

Baby op Komst

Je kijkt uit naar je bevalling, maar vindt het wel spannend. Angst is een slechte raadgever, zorg dat de spanning niet de overhand krijgt. Hoe je dat doet? Je leert in deze cursus vertrouwen in en controle te krijgen over je bevalling door op de juiste manier om te gaan met ademhaling en diepe concentratie.

Het hoofdonderwerp is vertrouwen in hoe de geboorte gaat verlopen.

Baby op Komst

€ 74,95

 

BORSTVOEDING

Borstvoeding & Meer

Wil je straks je baby borstvoeding gaan geven? Zorg dan voor een goede voorbereiding. Met deze Masterclass borstvoeding vergroot je de kans van slagen en zullen jij en je kindje meer plezier beleven aan de borstvoedingsperiode.

Tijdens deze informatieve bijeenkomst leer je van alles over de werking van de borst, over het aanleggen, hoe je hongersignalen bij je kindje herkent en hoe je problemen kunt voorkomen en oplossen. Kortom: alle ins & outs in een compact tijdsbestek van 2 uur.

Borstvoeding en Meer

€ 25,00